Изработка на неонови реклами

Основи за неонови реклами

Изработка на неонови реклами – след като сме изработили неоновите тръби е време да ги монтираме към подходящата основа.За основи  най-често се използват плоскости от еталбонд, разпенено PVC или плексиглас. Основата може да бъде цяла плоскост каширана с PVC фолио изрязано на плотер  по шрифта на неоновия надпис

 или принтирано изображениe.

Изработка на неонови рекламиДруг вариант за основа са подложки от същите материали, но изрязани на CNC  фреза по шрифта на неоновия надпис. При този вариант е нужна алуминиева рамка върху която се закрепват подложките.

изработка на неонови реклами

Възможен е вариант неоновите тръби да се монтират без основа директно върху стена, фототапет, гипсокартон,тухлена стена, MDF и други.

изработка на неонови рекламиизработка на неонови реклами

  Аксесоари за неонови реклами

Неоновите тръби се закрепват за основата с плексигласови държачи, Тяхната височина може да бъде 30мм,40мм,60мм. За всеки диаметър тръба съответства държач със същия диаметър.Отделните тръби се свързват една за друга последователно, като се използва специален високоволтов силиконов кабел с диаметър 6,3мм и сечение на проводника1мм².Връзката на  неоновата тръба с високоволтовия кабел се покрива със силиконов маншон.

Трансформатори за неонови реклами

Свързаните последователно неонови елементи се захранват от високоволтов трансформатор.Използват се два вида трансформатори: електронни и електромагнитни.Електронните трансформатори имат специални изисквания  за монтаж, малък размер, и ниска цена.

Електромагнитните трансформатори  са скъпи,  имат голям размер и тегло.

Фирмата ни разполага с електронни и електромагнитни трасформатори на склад.

изработка на неонови реклами